Skräddarsydda paket

Vi bygger en utbildning till dig.

Vårat mål är att du ska kunna se din utbildning från start till mål. Oavsett vart du står i dagsläget.

När du kommer till oss så bokar vi in en preliminär utbildning åt dig. Den första lektionen gör vi en test på dina förkunskaper (Om du övningskört förut) och kontrollerar vilket typ av paket du troligen behöver. Vissa kanske behöver mindre teori än andra, medans en annan redan kör som yrkesförare men inte har full koll på vägskyltar. De flesta har olika förutsättningar, vilket vi tar i åtanke när vi planerar din utbildning. Den planerade utbildningen kan ändra sig beroende på hur det går för dig.

Vi ser till att du tränar på det du behöver träna på, inte på något du kan.

Om vi fastnar i utbildningen så bygger vi på antal lektioner så vi kan öka dina kunskaper i det område du behöver och om det går bättre än våran ursprungliga plan så tar vi bort lektioner vi inte kommer att behöva. Genom att skräddarsy utbildningarna på det här sättet kan vi tillsammans nå ditt mål så snabbt och effektivt som möjligt, så att du får tillräcklig kunskap för att få köra på egen hand.

Om du känner att du vill veta mer om att få ett skräddarsytt utbildningspaket för ditt körkort så är det bara att du hör av dig.

Det är faktiskt inte så komplicerat som det låter.